Skocz do zawartości

Historia edycji

antak

antak

błąd językowy

nie założę nowego akwarium. nie mam po pierwsze środków, po drugie nie wyobrażam sobie przesiadki. muszę ratować to.

zdjęcia muszę najpierw zgrać z aparatu, a nie umiem tego zrobić. Może można jakoś panel dorobić? 

zamówię jakieś media filtracyjne z tych wymienionych.

żywą skałę mogę zamówić, ale jak mam ją potem wsadzić? od razu, a może wymoczyć w RO? lampy to aquael leddy slim duo, marine(36w) i actynic (32w)

jak będę mógł, to kupię odpieniacz białek, tylko jaki? myślałem o tunze 9004, niedrogi a chyba jest w miarę dobry.

skałę zostawić, czy wyrzucić? mówię o tej niby - marco rocks?

jak usprawnić filtrację? czy wystarczy  żywa skała? 

a może raektor glonowy, tylko że on jest strasznie drogi... to by oczyściło wodę z pokarmu dla glonów.

Ech, nie tak wyobrażałem sobie pierwsze akwarium morskie...:banghead

musi być jakiś sposób na ogarnięcie tego bałaganu...

antak

antak

błąd językowy

nie założę nowego akwarium. nie mam po pierwsze środków, po drugie nie wyobrażam sobie przesiadki. muszę ratować to.

zdjęcia muszę najpierw zgrać z aparatu, a nie umiem tego zrobić. Może można jakoś panel dorobić? 

zamówię jakieś media filtracyjne z tych wymienionych.

żywą skałę mogę zamówić, ale jak mam ją potem wsadzić? od razu, a może wymoczyć w RO? lampy to aquael leddy slim duo, marine(36w) i actynic (32w)

jak będę mógł, to kupię odpieniacz białek, tylko jaki? myślałem o tunze 9004, niedrogi a chyba w miarę dobry.

a może raektor glonowy, tylko że on jest strasznie drogi... to by oczyściło wodę z pokarmu dla glonów.

musi być jakiś sposób na ogarnięcie tego bałaganu...

antak

antak

zamówię jakieś media filtracyjne z tych wymienionych. musi być jakiś sposób na ogarnięcie akwarium.

jak będę mógł, to kupię odpieniacz białek, tylko jaki? myślałem o tunze 9004, niedrogi a chyba w miarę dobry.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.