Skocz do zawartości

Historia edycji

azgar

azgar

to dobrze, czasami ludzie rożne brzydkie rzeczy robią ze skała :)

Fajnie ze masz takie hobby w takim wieku i ze sie nie poddajesz a błędy każdy robi zwłaszcza na początku.

Akwarium to uratowania jak najbardziej, według mnie to decyzje na zostanie przy tym lub mniejszym np z panelem powinieneś podjąć na podstawie funduszy swoich.

Przy mniejszym koszty tez beda mniejsze a skałę i i życie bym po prostu przeniósł tam, przekładka do mniejszego powinna być  bezproblemowa.

A jeśli przy tym zostaniesz to na pewno odpieniacz do kupienia, lampa i cyrkulator, no i kilka l siporaxu lub cos podobnego :)

Ps. co do oświetlenia do tego akwarium co masz to może jakaś lampę chinke kupisz ? w budżecie się zmieścisz i cos zostanie 

chodzi mi o coś w tym stylu tylko większa i mocniejsza 

https://pl.aliexpress.com/item/1857140202.html?spm=a2g17.search0302.3.221.3d836eb7tOCzgF&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=ad9b6913-6170-4427-92dd-32cac6edf22c&algo_expid=ad9b6913-6170-4427-92dd-32cac6edf22c-31 

azgar

azgar

to dobrze, czasami ludzie rożne brzydkie rzeczy robią ze skała :)

Fajnie ze masz takie hobby w takim wieku i ze sie nie poddajesz a błędy każdy robi zwłaszcza na początku.

Akwarium to uratowania jak najbardziej, według mnie to decyzje na zostanie przy tym lub mniejszym np z panelem powinieneś podjąć na podstawie funduszy swoich.

Przy mniejszym koszty tez beda mniejsze a skałę i i życie bym po prostu przeniósł tam, przekładka do mniejszego powinna być  bezproblemowa.

A jeśli przy tym zostaniesz to na pewno odpieniacz do kupienia, lampa i cyrkulator, no i kilka l siporaxu lub cos podobnego :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.