Skocz do zawartości

Historia edycji

antak

antak

W dniu 1.06.2020 o 19:43, Arek77 napisał:

Są chyba w każdym akwarium. Do mnie przyszły albo ze szczepkami albo z "żywą" wodą..... Zastanawiam się tylko co mają do tego ślimaki słodkowodne i helenka?

Piszę o tym jako sprawozdanie z przygotowania kwarantanny, bo nie chcę znowu przywlec ospy, która wykończyła mi pierwszą obsadę.

W dniu 24.05.2020 o 16:25, antak napisał:

Niedługo zacznę przygotowywać kwarantannę, tylko muszę gdzieś ewakuować kilka setek słodkich świderków;)

Helenki to też słodkowodne ślimaki (potoczna nazwa).

antak

antak

W dniu 1.06.2020 o 19:43, Arek77 napisał:

Są chyba w każdym akwarium. Do mnie przyszły albo ze szczepkami albo z "żywą" wodą..... Zastanawiam się tylko co mają do tego ślimaki słodkowodne i helenka?

Piszę o tym jako sprawozdanie z przygotowania kwarantanny, bo nie chcę znowu przywlec ospy, która wykończyła mi pierwszą obsadę.

Niedługo zacznę przygotowywać kwarantannę, tylko muszę gdzieś ewakuować kilka setek słodkich świderków;)

Helenki to też ślimaki.

antak

antak

1 minutę temu, Arek77 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.