7 godzin temu, Beti napisał:Bardzo fajnie ze się dzielisz swoim hobby z nami w postaci filmików i komentarzy, mało kto dziś wstawia filmik na forum ze swojej pracy.
Widzę że masz trochę tych zbiorników, to wszystko to jakieś specjalne pomieszczenie czy na salonie stoi.
Hehe czasami sobie myśle po co wstawiać moje „pitu pitu” cieszę sie, ze się podoba.
Mam trzy akwaria, jedno z krewetkami, które hodowałem jeszcze jak mieszkałem w Polsce, sentyment został, wiec musiałem je mieć, chociaż trudniej je tutaj trzymać, ze względu na dużo mniejszy rynek z produktami dla nich.
Drugie akwarium dla Blue Spotted Jawfish, ponad rok temu kupiłem jedna sztukę na próbę ze względu na charakter jaki ta ryba ma, no i te kolory, miała iść do ogólnego gdzie miała sobie żyć z innymi rybami i był tam jeszcze piach, który musi mieć, po kilku dniach wbiła się w siatkę, ktora było przykryte akwarium, po tygodniu kupiłem parke, jako ze w między czasie zmieniłem główne akwarium na takie bez piachu, musiałem założyć im osobne z gruba ilością piachu.
Te ryby, gdy żyją razem z innymi rybami, ciagle będą żyć w stresie, moje żyjąc same osobno, mialy kilka razy ikrę i kompletnie inne zachowanie „naturalne”
Trzecie największe z koralami.
Dwa małe stoją w kuchni, duze w salonie.