Bo royal blue z cree i to co sprzedaja na allegro jako power led royal blue to dwa rozne swiaty
Opisywałem to w jednym temacie bo robiłem testy
I wyszło mi tak:
Power led royal blue swieci fioletowo,
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree.
Co prawda chlop rozróżnia 3 kolory fajny ujowy i rowerowy, ale tak na moje oko wyszło
I jeszcze zależnie od kogo kupimy te power ledy royal blue to może być chamski fiolet jak u Fresha lub granatofioletowa barwa
Historia edycji
Bo royal blue z cree i to co sprzedaja na allegro jako power led royal blue to dwa rozne swiaty
I wyszło mi tak:
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree.
Co prawda chlop rozróżnia 3 kolory fajny ujowy i rowerowy, ale tak na moje oko wyszło
I wyszło mi tak:
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree
I wyszło mi tak
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree
Bo royal blue z cree i to co sprzedaja na allegro jako royal blue to dwa rozne swiaty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.