Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

Bo royal blue z cree i to co sprzedaja na allegro jako power led royal blue to dwa rozne swiaty ;)
Opisywałem to w jednym temacie bo robiłem testy ;)
I wyszło mi tak:
Power led royal blue swieci fioletowo,
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree.

Co prawda chlop rozróżnia 3 kolory fajny ujowy i rowerowy, ale tak na moje oko wyszło ;)
I jeszcze zależnie od kogo kupimy te power ledy royal blue to może być chamski fiolet jak u Fresha lub granatofioletowa barwa ;)

sith114

sith114

Bo royal blue z cree i to co sprzedaja na allegro jako power led royal blue to dwa rozne swiaty ;)
I wyszło mi tak:
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree.

Co prawda chlop rozróżnia 3 kolory fajny ujowy i rowerowy, ale tak na moje oko wyszło ;)

sith114

sith114

I wyszło mi tak:
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree

sith114

sith114

I wyszło mi tak
power led blue jest ciut jasniejszy niz royal blue cree i ciut ciemniejszy niz blue cree

sith114

sith114

Bo royal blue z cree i to co sprzedaja na allegro jako royal blue to dwa rozne swiaty ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.