Skocz do zawartości

Historia edycji

klossowski

klossowski

35 minut temu, Alcoholik napisał:

A co powiecie o takiej pompie, będzie trzymała stały poziom czy kupić jakąś jebao tylko np. Dcp 20000.

Kto bogatemu zabroni :D A mówiąc poważnie, każda sprawna pompa będzie trzymała stały poziom, u mnie stały poziom trzyma Jebao dcs-2000 za 150 zł:):):)  Przy Twoim litrażu, to spory zapas będziesz mieć:):):) 

Ps. Ta jebałka to ma minimalną wydajność 6200 l/h, nie wiem, czy nie będzie za dużo.... A ten Maxspect 5000 l/h.

klossowski

klossowski

16 minut temu, Alcoholik napisał:

A co powiecie o takiej pompie, będzie trzymała stały poziom czy kupić jakąś jebao tylko np. Dcp 20000.

Kto bogatemu zabroni :D A mówiąc poważnie, każda sprawna pompa będzie trzymała stały poziom, u mnie stały poziom trzyma Jebao dcs-2000 za 150 zł:):):)  Przy Twoim litrażu, to spory zapas będziesz mieć:):):) 

Ps. Ta jebałka to ma minimalną wydajność 6200 l/h, nie wiem, czy nie będzie za dużo....

klossowski

klossowski

9 minut temu, Alcoholik napisał:

Kto bogatemu zabroni :D A mówiąc poważnie, każda sprawna pompa będzie trzymała stały poziom, u nie stały poziom trzyma Jebao dcs-2000 za 150 zł:):):)  Przy Twoim litrażu, to spory zapas będziesz mieć:):):) 

Ps. Ta jebałka to ma minimalną wydajność 6200 l/h, nie wiem, czy nie będzie za dużo....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.