Skocz do zawartości

Historia edycji

owler

owler

Hej chłopaki.

Wystartowałem z nowym zbiornikiem, zalana woda skała RRR plus Arka Ceramik + żywy piasek(bez żywej skały i bez żywej wody itp). Stary zbiornik nadal działa ale jest kawałek drogi od nowego miejsca. Zastanawiam się teraz zakładając że w piasku wprowadziłem bakterie o jakiejś pożywce dla nich. Nie chce mi się jechać teraz po ślimaka rybę albo coś innego a i tak trochę za wcześnie bo kilka dni temu zalany zbiornik  może zapodam trochę wódki coby miały co jeść (te bakterie) co o tym myślicie?.  A może zostawić je w spokoju na razie?

owler

owler

Hej chłopaki.

Wystartowałem z nowym zbiornikiem, zalana woda skała RRR plus Arka Ceramik + żywy piasek(bez żywej skały i bez żywej wody itp). Stary zbiornik nadal działa ale jest kawałek drogi od nowego miejsca. Zastanawiam się teraz zakładając że w piasku wprowadziłem bakterie o jakiejś pożywce dla nich. Nie chce mi się jechać teraz po ślimaka rybę albo coś innego a i tak trochę za wcześnie bo kilka dni temu zalany zbiornik  może zapodam trochę wódki coby miały co jeść (te bakterie) co o tym myślicie?. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.