Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

4 godziny temu, Słony leszcz napisał:

To się nazywa polymorph, do kupienia na allegro (bez znaczka "marine", co się odpowiednio przekłada na cenę;-), nie wspominając o aliekspres.

A czemu akurat tak kleisz? Trochę podwójna robota się wydaje, owijanie nogi masą i potem klejenie tego kropelką. To nie lepiej się zdecydować i albo kleić cyjanoakrylem od razu, albo dwuskładnikowym? Jakaś głębsza idea za tym stoi?

Mówisz ze ten z allegro reef safe? ;P
W sumie af na tym stoi ze pakują do swoich paczek i sprzedaja 5x drożej ;)

Dlaczego tak kleje... 2 składnikowego nie próbowałem, a sama kropelka to :D Raz to pójdzie raz nie, a tu prawie że 100% skuteczność. Zobaczymy jak z trzymaniem po paru dniach ;)  A zachęcił mnie ten filmik z yt. I po pierwszych próbach jestem zadowolony nawet po cenach reefowy to nie jest jakiś wielki koszt także oby działało ;) A i ja w sumie nie obwijam nogi tylko kropelkę na nogę korala przyciskam masę wiązanie natychmiastowe ;) I na masę na stronę która idzie na skale daje znowu kropelkę i cyk do akwarium i na skale. Metoda szybka i jak do tej pory skuteczna zdam relacje za pare dni :) 

Coś tam pokleiłem:
I7V73rr.jpg

sith114

sith114

4 godziny temu, Słony leszcz napisał:

To się nazywa polymorph, do kupienia na allegro (bez znaczka "marine", co się odpowiednio przekłada na cenę;-), nie wspominając o aliekspres.

A czemu akurat tak kleisz? Trochę podwójna robota się wydaje, owijanie nogi masą i potem klejenie tego kropelką. To nie lepiej się zdecydować i albo kleić cyjanoakrylem od razu, albo dwuskładnikowym? Jakaś głębsza idea za tym stoi?

Dlaczego tak kleje... 2 składnikowego nie próbowałem, a sama kropelka to :D Raz to pójdzie raz nie, a tu prawie że 100% skuteczność. Zobaczymy jak z trzymaniem po paru dniach ;)  A zachęcił mnie ten filmik z yt. I po pierwszych próbach jestem zadowolony nawet po cenach reefowy to nie jest jakiś wielki koszt także oby działało ;) A i ja w sumie nie obwijam nogi tylko kropelkę na mogę korala przyciskam masę wiązanie natychmiastowe ;) I na masę na stronę która idzie na skale daje znowu kropelkę i cyk do akwarium i na skale. Metoda szybka i jak do tej pory skuteczna zdam relacje za pare dni :) 

Coś tam pokleiłem:
I7V73rr.jpg

sith114

sith114

39 minut temu, Słony leszcz napisał:

Dlaczego tak kleje... 2 składnikowego nie próbowałem, a sama kropelka to :D Raz to pójdzie raz nie, a tu prawie że 100% skuteczność. Zobaczymy jak z trzymaniem po paru dniach ;)  A zachęcił mnie ten filmik z yt. I po pierwszych próbach jestem zadowolony nawet po cenach reefowy to nie jest jakiś wielki koszt także oby działało ;) 

Coś tam pokleiłem:
I7V73rr.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.