Skocz do zawartości

Historia edycji

smuciu

smuciu

10 godzin temu, katani napisał:

Zacny wymiar. Będziesz miał dostęp do akwarium z obu stron? ja mam akwarium 120x70x65h, 193cm wzrostu, nie sięgam wszędzie, o wygodnym manipulowaniu nie wspominając. 10 centów więcej na szerokość to sporo. Ja mam 2x maxspect 350 w połowę krótszym akwarium. @Betima chyba akwarium o podobnych gabarytach, jest w stanie powiedzieć coś więcej.

Dzieki za odpowiedź  akwarium będzie w salonie 40 m2 dostęp od przodu i po bokach  akwarium będzie pod ścianą. Tak mi się podoba. Ja mam wzrostu 198 cm wiadomo lekko nie będzie.co do falowników mogę potem dołożyć. Narazie to powoli będę kompletował zobaczymy potem. @Beti ma piękne akwa. 

Niewiem czy dobrze wybrałem otwory w kominie 2x32 i spływ 40mm ale każdy co innego mowi ehhh. Mogę jeszcze to zmienić. 

Co myślisz? 

Pozdrawiam Grzegorz 

smuciu

smuciu

10 godzin temu, katani napisał:

Zacny wymiar. Będziesz miał dostęp do akwarium z obu stron? ja mam akwarium 120x70x65h, 193cm wzrostu, nie sięgam wszędzie, o wygodnym manipulowaniu nie wspominając. 10 centów więcej na szerokość to sporo. Ja mam 2x maxspect 350 w połowę krótszym akwarium. @Betima chyba akwarium o podobnych gabarytach, jest w stanie powiedzieć coś więcej.

Dzieki za odpowiedź  akwarium będzie w salonie 40 m2 dostęp od przodu i po bokach  akwarium będzie pod ścianą. Tak mi się podoba. Ja mam wzrostu 198 cm wiadomo lekko nie będzie.co do falowników mogę potem dołożyć. Narazie to powoli będę kompletował zobaczymy potem. 

Pozdrawiam Grzegorz 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.