Skocz do zawartości

Historia edycji

mem_phis

mem_phis

to ja wróce do swojego tematu i polece bez upiekszaczy, bo szkoda czasu....

Wczoraj dotarla paczka od PS, w srodku nowe kore, moje kore 5th i pompa do reaktora
przed wyjscie do znajomych wczoraj wieczorem, mysle mam 5min (mialem 30, siedzialem godzine) to wezme je na szybko przepne - blad,
podpialem swoje z powrotem
dzisiaj siadam do tematu lacznie z odpaleniem jakiegos starego routera wifi, ktory o 5ghz nawet nie slyszal, zeby juz nie bylo zadnych niejasnosci.
no ogolnie nie udalo mi sie zmienic sieci wifi, kore 7th wpadlo w loop, restartuje sie co 3s, nie moge sie na nie wbic w zaden sposob, nie moge zrobic flesha oprogramowania,
napisalem do serwisu po opcje na factory reset - jezeli takiej nie ma, to w poniedzialek odsylam nowke sztuke

na razie straciłem 2,5h - jestem gdzie bylem.
Ide odpalac pozostaly sprzet, zobaczymy co bedzie......

mem_phis

mem_phis

to ja wróce do swojego tematu i polece bez upiekszaczy, bo szkoda czasu....

Wczoraj dotarla paczka od PS, w srodku nowe kore, moje kore 5th i pompa do reaktora
przed wyjscie do znajomych wczoraj wieczorem, mysle mam 5min to wezme je na szybko przepne - blad
podpialem swoje z powrotem
dzisiaj siadam do tematu lacznie z odpaleniem jakiegos starego routera wifi, ktory o 5ghz nawet nie slyszal, zeby juz nie bylo zadnych niejasnosci
no ogolnie nie udalo mi sie zmienic sieci wifi, kore wpadlo w loop, restartuje sie co 3s, nie moge sie na nie wbic w zaden sposob, nie moge zrobic flesha oprogramowania,
napisalem do serwisu po opcje na factory reset - jezeli takiej nie ma, to w poniedzialek odsylam nowke sztuke :)

na razie straciłem 2,5h - jestem gdzie bylem. Ide odpalac pozostaly sprzet, zobaczymy co bedzie......

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.