ja nie, ale, zeby bylo ze cos sie dzieje w temacie - zamowilem plyn regeneracyjny i do uzupelniania elektrod (pomijam, ze kosztowalo to 100zl i do nowej elektrody juz bylo naprawde blisko....) - wiec za jakis czas moze faktycznie dokonam tego testu
ale ! z gorszych informacji - ostatnio (poza tym, ze nadal wypada mi w ciagu doby 1-2 testy z szesciu, ktore sie robia) - wyniki sa kurcze w miare stabilne na tych sondach, ktore sa ! Powiem wiecej, ostatnio robilem ICP i w tym samym momencie co pobranie probki wody, zrobilem testy kropelkowe i KH LAbem.
Salifert - 8.0
KH Lab - 8.2
ICP - 8.4
i bądź tu mądry (szczerz powiedziawszy to odchyl byl praktycznie we wszystkich testach jakie zrobilem - taka dygresja)
Errata
Tak z ciekawości chcialem sprawdzic ile faktycznie testów wypada mi tygodniowo i naliczylem tylko 3...... i jest to o tyle dziwne, ze zalozylbym sie ze bylo ich wiecej, wiec albo zmienil sie system i z opoznieniem ale dosyla wyniki na chmure i dlatego czasami po zrobieniu wchodze 5 min pozniej na stronke i nie mam wyniku, a moze potem sie on tam pojawia, albo nie wiem......