Skocz do zawartości

Historia edycji

mem_phis

mem_phis

Ps Na zdjeciu, jako przyklad dalem glowice od reagentu, ktora ma sporo ciensza rurke, wiec efekt jej przygniatania przez rolki jest mniejszy, a ta, mimo to, ze do dzisiaj stoi tak, ze ze zbiornikiem na reagent z kh lab tworzy syfon (od tych 8 czy 10m) nigdy sie ten syfon nie zrobil (prosze mnie nie lapac za slowka, poza tym razem na poczatku kiedy dostalem zla rurke ktora nigdy sie nie zaciskala i wtedy mi zalalo szafke - co ciekawe, nawet przy zlej srednicy rurki syfon przez dobe nie wylal mi litra plynu)

14 godzin temu, Przemek napisał:

Nie jestem pewien o którym produkcie teraz mówimy ale polskie i angielskie instrukcje omawianych urządzeń nie różnią się niemal w ogóle.

Tego nie zauważyłam wcześniej. I teraz zaczyna się punktowanie, ja mówię jedno i za chwilę jest info, ze to nieprawda na co ja wklejam, ze jednak prawda i tak w kółko, troche to bez sensu... Chwilke temu pisalem, nie wiem jak to wygląda teraz,  ale, poczatkiem roku jak ja walczylem ze sprzetem wygladalo to tak jak na fotce ponizej. To zrzut z mojego tel ile mam rzeczy do kore. Polowe z tych instr. nie było nawet na stronie, musialem prosic pomoc techniczną zeby mi je wyslano. W jakim jezyku sa, to widac, ale wracajac do tego,  ze instr. sa takie same (kij wie, moze juz są, ale na pewno nie były pare miechow temu). Instr. PL 1.42 MB - 26 stron, instr. Ang 13.83 MB!! 79 stron! Czy też mam je wrzucic do sieci? Bo to tylko moje slowo przeciwko Twojemu, czy przyjmiemy ze faktycznie, jednak troszkę sie różnią?

Screenshot_20211214-131807_My Files.jpg

mem_phis

mem_phis

Ps Na zdjeciu, jako przyklad dalem glowice od reagentu, ktora ma sporo ciensza rurke, wiec efekt jej przygniatania przez rolki jest mniejszy, a ta, mimo to, ze do dzisiaj stoi tak, ze ze zbiornikiem na reagent z kh lab tworzy syfon (od tych 8 czy 10m) nigdy sie ten syfon nie zrobil (prosze mnie nie lapac za slowka, poza tym razem na poczatku kiedy dostalem zla rurke ktora nigdy sie nie zaciskala i wtedy mi zalalo szafke - co ciekawe, nawet przy zlej srednicy rurki syfon przez dobe nie wylal mi litra plynu)

mem_phis

mem_phis

Ps Na zdjeciu, jako przyklad dalem glowice od reagentu, ktora ma sporo ciensza rurke, wiec efekt jej przygniatania przez rolki jest mniejszy, a ta, mimo to, ze do dzisiaj stoi tak, ze ze zbiornikiem na reagent, kh lab tworzy syfon (od tych 8 czy 10m) nigdy sie ten syfon nie zrobil (prosze mnie nie lapac za slowka, poza tym razem na poczatku kiedy dostalem zla rurke ktora nigdy sie nie zaciskala i wtedy mi zalalo szafke - co ciekawe, nawet przy zlej srednicy rurki syfon przez dobe nie wylal mi litra plynu)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.