Skocz do zawartości

Historia edycji

klossowski

klossowski

2 godziny temu, Ariel napisał:

Można , mogłeś też kupić obieg z Wifi , to może by lepiej pasowało . Przy pompach nie musisz używać Wifi , to bardziej przydaje się do ustawienia lamp . 

Właśnie znalazłem jakąś hiszpańską instrukcję do tego modelu i  powiem szczerze, że według niej - o ile dobrze zrozumiałem - to jest kompletny idiotyzm. Tryb karmienia włącza się tylko automatycznie o ustalonej wcześniej godzinie i nawet przez komórkę go włączyć i wyłączyć nie można. W dodatku można ustawić max 30% mocy pompy w trybie nocnym :banghead No cóż, kupię jednak stary model.

klossowski

klossowski

Można , mogłeś też kupić obieg z Wifi , to może by lepiej pasowało . Przy pompach nie musisz używać Wifi , to bardziej przydaje się do ustawienia lamp . 

Właśnie znalazłem jakąś hiszpańską instrukcję do tego modelu i  powiem szczerze, że według niej to jest kompletny idiotyzm. Tryb karmienia włącza się tylko automatycznie o ustalonej wcześniej godzinie i nawet przez komórkę go włączyć i wyłączyć nie można. W dodatku można ustawić max 30% mocy pompy w trybie nocnym :banghead No cóż, kupię jednak stary model.

klossowski

klossowski

Właśnie znalazłem jakąś hiszpańską instrukcję do tego modelu i  powiem szczerze, że według niej to jest kompletny idiotyzm. Tryb karmienia włącza się tylko automatycznie o ustalonej wcześniej godzinie i nawet przez komórkę go włączyć i wyłączyć nie można. W dodatku można ustawić max 30% mocy pompy :banghead No cóż, kupię jednak stary model.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.