patrykpyka1995 Report post Posted July 18, 2020 (edited) Moja podopieczna jakis miesiac temu stracila obie lapaczki. Bez problemu jadla wiec pomyslalem ze jej odrosna przy wylince. Dzisiaj przeszla wylinke i jest bez lapaczek i zostala jej tylko jedna noga. Widac ze sie meczy. Co moze byc przyczyna? Dodam ze zbiornik ma 2 miesiace ale nie bylo jakis poteznych wahan bo od poczatku akroporki ladnie oblewaja skale i sie wybarwiaja. Parametry na wczoraj: Zasolenie - 33ppt Temperatura - 26 Po4 - 0.1 No3 - 1 Ca - 430 Mg - 1440 KH - 7.6 Edited July 18, 2020 by patrykpyka1995 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomko Report post Posted July 18, 2020 (edited) Za młode akwarium a i Debeliusy są wrażliwe podczas aklimatyzacji. Moja straciła wąsy ale odrosły i aktualnie ma się dobrze. Jak Twoja straciła odnóża to niestety nie rokuje. Pozdr., tomko Edited July 18, 2020 by tomko (see edit history) Quote Nowe 400L Share this post Link to post Share on other sites
patrykpyka1995 Report post Posted July 18, 2020 Dla mnie dziwna sytuacja bo od poczarku przenosin, nie chowala sie, buszowala po calym akwarium. Ma 2 lata juz, moze to ze starosci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomko Report post Posted July 18, 2020 Może Quote Nowe 400L Share this post Link to post Share on other sites