Skocz do zawartości

Historia edycji

klossowski

klossowski

U mnie miesięcznie 5 zł za pół kilo soli, 2 zł za pół mrożonek, płatków nie liczę, bo dostałem próbkę w promocji i już 3 miesiąc tym karmię. Czyli jakieś 7 zł miesięcznie. VSV  nie liczę, bo mam kilkaset litrów wódki w piwnicy i jedna setka w tą czy w tamtą to się nie liczy.

Poza tym daję jod z apteki za 5 zł starczy na rok i Kent Essential Elements, który dostałem za darmo z Erybki, bo się termin kończył. Fito z promocji za 40 zł na pół roku starczy, i jakiś Phosguard za 40 zł, też starczy na kilka miesięcy.  Watę mam z roboty, więc koszt żaden. Najdroższe są bakterie, bo 80 dych dałem za SB, 40 dychy za Microbacter i 10 zł za Pro Bio S z promocji. Ale jakby się ograniczyć do samych AF, to myślę, ze koszt wszystkiego byłby gdzieś koło 12 zł miesięcznie, no może 15 :clowning:clowning

A tak na poważnie, to nie liczę, ale ze 2 stówy na kostkę 30l to co miesiąc wydaję, bez życia oczywiście, bo dzisiaj wydałem 4 stówy na briareum z olxa i trachę ze   ślimakiem z erybki :bump

klossowski

klossowski

U mnie miesięcznie 5 zł za pół kilo soli, 2 zł za pół mrożonek, płatków nie liczę, bo dostałem próbkę w promocji i już 3 miesiąc tym karmię. Czyli jakieś 7 zł miesięcznie. VSV  nie liczę, bo mam kilkaset litrów wódki w piwnicy i jedna setka w tą czy w tamtą to się nie liczy.

Poza tym daję jod z apteki za 5 zł starczy na rok i Kent Essential Elements, który dostałem za darmo z Erybki, bo się termin kończył. Fito z promocji za 40 zł na pół roku starczy, i jakiś Phosguard za 40 zł, też starczy na kilka miesięcy.  Watę mam z roboty, więc koszt żaden. Najdroższe są bakterie, bo 80 dych dałem za SB, 40 dychy za Microbacter i 10 zł za Pro Bio S z promocji. Ale jakby się ograniczyć do samych AF, to myślę, ze koszt wszystkiego byłby gdzieś koło 12 zł miesięcznie, no może 15 :clowning:clowning

A tak na poważnie, to nie liczę, ale ze 2 stówy na kostkę 30l to co miesiąc wydaję, bez życia oczywiście, bo dzisiaj wydałem 4 stówy na briareum z olxa i trachę i  ślimaka z erybki :bump

klossowski

klossowski

A tak na poważnie, to nie liczę, ale ze 2 stówy na kostkę 30l to co miesiąc wydaję. :bump

klossowski

klossowski

Poza tym daje jod z apteki za 5 zł starczy na rok i Kent Essential Elements, który dostałem za darmo z Erybki, bo się termin kończył. Fito z promocji za 40 zł na pół roku, i jakiś Phosguard za 40 zł, też starczy na kilka miesięcy.  Watę mam z roboty, więc koszt żaden. Najdroższe są bakterie, bo 80 dych dałem za SB, 40 dychy za Microbacter i 10 zł za Pro Bio S z promocji. Ale jakby się ograniczyć do samych AF, to myślę, ze koszt wszystkiego byłby jakieś 12 zł miesięcznie, no może 15 :clowning:clowning

A tak na poważnie, to nie liczę, ale ze 2 stówy za kostkę 30l to na miesięc wydaję.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.