Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

6 minut temu, Daro73 napisał:

Problem nie tkwi w dolewce, zadziałała prawidłowo zabrakło wody więc dolała. Napisz co masz za pompę. Kiedy miałem jeszcze sump i pudełko przelewowe coś takiego przydarzyło mi się kilka razy. Na pewno nic się nie przyblokowało bo spływ i powrót miałem na rurach 32. Stawiam na pompę, miałem Jebao

Mam pudełko, jebao dcp i ups i wszystko śmiga bez problemu. Ale dolewka powinna być z zabezpieczeniem - AT Eye nie przeleje bo wyłącza się z alarmem jak kolejne napełnienie trwa 2x dłużej od poprzedniego. W mechanicznych nie ma zabezpieczeń i trzeba policzyć sumaryczne V żeby nie przelało na podłogę w razie czego. Pozdr, tomko

tomko

tomko

3 minuty temu, Daro73 napisał:

Problem nie tkwi w dolewce, zadziałała prawidłowo zabrakło wody więc dolała. Napisz co masz za pompę. Kiedy miałem jeszcze sump i pudełko przelewowe coś takiego przydarzyło mi się kilka razy. Na pewno nic się nie przyblokowało bo spływ i powrót miałem na rurach 32. Stawiam na pompę, miałem Jebao

Mam pudełko, jebao dcp i ups i wszystko śmiga bez problemu. Ale dolewka powinna być z zabezpieczeniem - AT Eye nie przeleje bo wyłącza się z alarmem jak kolejne napełnienie trwa 2x dłużej od poprzedniego. Pozdr, tomko

tomko

tomko

2 minuty temu, Daro73 napisał:

Mam pudełko, jebao dcp i ups i wszystko śmiga bez problemu. Pozdr, tomko

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.