Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

8 minut temu, Daro73 napisał:

Kilka razy miałem podobną sytuację jak autor postu, siedzę nic nie robię przy akwarium, wieczorem słyszę  siorbanie, zaglądam do komory pompy pusto. Od razu pomyślałem że zaczyna wariować pompa, też miałem dcp tak że zacząłem się zastanawiać nad jakimś stabilizatorem napięcia w formie kitu do samodzielnego złożenia. Nic takiego jednak nie znalazłem

Można kupić gotowca, nie są szczególnie drogie. Ja mam UPS za 200 pln, utrzymuje obieg i odpieniacz kilka godzin, skoki napięcia +/- 5V. Bez UPS'a przy chwilowym braku prądu obieg i poziom wody się na pudełku rozjeżdżał.

tomko

tomko

4 minuty temu, Daro73 napisał:

Kilka razy miałem podobną sytuację jak autor postu, siedzę nic nie robię przy akwarium, wieczorem słyszę  siorbanie, zaglądam do komory pompy pusto. Od razu pomyślałem że zaczyna wariować pompa, też miałem dcp tak że zacząłem się zastanawiać nad jakimś stabilizatorem napięcia w formie kitu do samodzielnego złożenia. Nic takiego jednak nie znalazłem

Można kupić gotowca, nie są szczególnie drogie. Ja mam UPS za 200 pln, utrzymuje obieg i odpieniacz kilka godzin, skoki napięcia +/- 5V. Bez UPS'a przy braku prądu obieg się na pudełku rozjeżdżał.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.