Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

15 minut temu, 9866666 napisał:

Tak, kupując coś na odległość masz 14 dni na odesłanie produktu. Jedyny koszt jaki możesz ponieść to przesyłka zwrotna - ale też chyba nie zawsze.

Co do ich sprzętu, to tak... Cena jest z najwyższej półki - bo sprzedają dużo na europę. Co do jakości to różnie z tym bywa. Ja mam od nich lampę i od nowości sterownik odsyłałem, nie widzę żeby gdzieś rdza wchodziła ale samo podłączenie lampy po BT to koszmar - jak się już uda to nic nie zmieniać. Kolejnym razem bym wybrał inną markę ;) ale jest i działa, więc na razie zostawiam.

Potwierdzam. Mam lampę PS LED + T5. Oprogramowanie dramat, przerost formy nad treścią. Ciężko się połapać, mnogość ustawień tyle, że większość nie działa jak trzeba. Jak kolega pisze - ustawić i nie grzebać bo wykrzacza na każdym kroku. Oprogramowanie do zmiany ale zdaje się, że na aktualizację nie ma co liczyć. Światło w połączeniu z T5 daje naprawdę fajne, kolorki koralowców mega ale oprogramowania i firmware to dramat. Natomiast wykonanie, estetyka I liga . Pozdr., tomko

tomko

tomko

14 minut temu, 9866666 napisał:

Tak, kupując coś na odległość masz 14 dni na odesłanie produktu. Jedyny koszt jaki możesz ponieść to przesyłka zwrotna - ale też chyba nie zawsze.

Co do ich sprzętu, to tak... Cena jest z najwyższej półki - bo sprzedają dużo na europę. Co do jakości to różnie z tym bywa. Ja mam od nich lampę i od nowości sterownik odsyłałem, nie widzę żeby gdzieś rdza wchodziła ale samo podłączenie lampy po BT to koszmar - jak się już uda to nic nie zmieniać. Kolejnym razem bym wybrał inną markę ;) ale jest i działa, więc na razie zostawiam.

Potwierdzam. Mam lampę PS LED + T5. Oprogramowanie dramat, przerost formy nad treścią. Ciężko się połapać, mnogość ustawień tyle, że większość nie działa jak trzeba. Jak kolego pisze ustawić i nie grzebać bo wykrzacza na każdym kroku. Oprogramowanie do zmiany ale zdaje się, że na aktualizację nie ma co liczyć. Światło w połączeniu z T5 daje naprawdę fajne, kolorki koralowcóe mega ale oprogramowania i firmware to dramat. Pozdr., tomko

tomko

tomko

9 minut temu, 9866666 napisał:

Potwierdzam. Mam lampę PS LED + T5. Oprogramowanie dramat przerost formy nad treścią. Ciężko się połapać, mnogość ustawień tyle, że większość nie działa. Jak kolego pisze ustawić i nie grzebać bo wykrzacza na każdym kroku. Oprogramowanie do zmiany ale zdaje się, że na aktualizację nie ma co liczyć. Światło w połączeniu z T5 daje naprawdę fajne, kolorki koralowcóe mega ale oprogramowania i firmware to dramat. Pozdr., tomko

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.