Moje wyszło 12 . Ale sporo własnej pracy ( lampy sam zrobiłem , sumupa , stelaż . komin ) Korale od znajomych za marny grosz .
Bez własnej pracy , już było liczone nie raz .licz 100 pln /L i śmiało możesz mówić że jest akwarium i jest na co patrzeć . Minimum 50 pln za litr jak się robotą i zaangażowaniem dołożysz i bedzie miekko lub przestronnie . Ale jak zamarzysz o szpeju z górnej półeczki spokojnie dobijesz do 200pln za litra wody .Rozmach jest , możesz mieć cztery rybki za 2k albo jedną za 7 k .Albo 30 po 30 . ( tyle że nie za długo hehe )
ps: pamiętaj , do większości kalkulacji dodaj nieoczekiwane 30 % a będziesz miał realny szacunek .
Historia edycji
Moje wyszło 12 . Ale sporo własnej pracy ( lampy sam zrobiłem , sumupa , stelaż . komin ) Korale od znajomych za marny grosz .
Bez własnej pracy , już było liczone nie raz .licz 100 pln /L i śmiało możesz mówić że jest akwarium i jest na co patrzeć . Minimum 50 pln za litr jak się robotą i zaangażowaniem dołożysz i bedzie miekko lub przestronnie . Ale jak zamarzysz o szpeju z górnej półeczki spokojnie dobijesz do 200pln za litra wody .Rozmach jest , możesz mieć cztery rybki za 2k albo jedną za 7 k .Albo 30 po 30 . ( tyle że nie za długo hehe )
Bez własnej pracy , już było liczone nie raz .licz 100 pln /L . Minimum 50 pln za litr jak się robotą i zaangażowaniem dołożysz i bedzie miekko lub przestronnie . Ale jak zamarzysz o szpeju z górnej półeczki spokojnie dobijesz do 200pln za litra wody .Rozmach jest , możesz mieć cztery rybki za 2k albo jedną za 7 k .Albo 30 po 30 . ( tyle że nie za długo hehe )
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.