Hoom Zgłoś Napisano 5 Września 2020 Jak na filmie w toni unosi sie tysiące drobnych bombli . Akwarium wyglada jak mleko . Proszę o pomoc jak ustawić ten odpieniacz . https://imgur.com/gallery/omFeEpO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 5 Września 2020 W przypadku mojego odpieniacza była to kwestia pozostawienia go w spokoju na 2-3dni i sie uspokoił Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoom Zgłoś Napisano 5 Września 2020 1 godzinę temu, Mateusz140 napisał: W przypadku mojego odpieniacza była to kwestia pozostawienia go w spokoju na 2-3dni i sie uspokoił Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka a na jaka głębokość masz znużony , jak masz ustawione wloty z boku i jaką masz ustawione moc pompy . U mnie chodził tydzień i nic sie nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach