Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

Acry powinny zaskoczyć przy stabilnych parametrach, u mnie od pewnego momentu włączyły turbo - choć to też zależy od gatunku. Ciekawe jak u Ciebie z polimerami - daj znać. Ja kropelkowałem z 3 mies. bez żadnego efektu. W tej chwili NO3 mam 1, PO4 < 0,1 bez żadnych dopalaczy, nie wstrząsam mediów, nie odsysam błotka z sumpa, nie wymieniałem jeszcze od startu żadnych mediów filtracyjnych. Odpieniacz idzie na max. ale urobku ledwo co - co tydzień może z 1/5 kubka. Masa koralowa chyba robi swoje. Pozdr., tomko

p.s. Acry bardzo nie lubią miękkich, a z tego co widzę masz sporo

tomko

tomko

Acry powinny zaskoczyć przy stabilnych parametrach, u mnie od pewnego momentu włączyły turbo - choć to też zależy od gatunku. Ciekawe jak u Ciebie z polimerami - daj znać. Ja kropelkowałem z 3 mies. bez żadnego efektu. W tej chwili NO3 mam 1, PO4 < 0,1 bez żadnych dopalaczy, nie wstrząsam mediów, nie odsysam błotka z sumpa, nie wymieniałem jeszcze od startu żadnych mediów filtracyjnych. Odpieniacz idzie na max. ale urobku ledwo co - co tydzień może z 1/5 kubka. Masa koralowa chyba robi swoje. Pozdr., tomko

tomko

tomko

Acry powinny zaskoczyć przy stabilnych parametrach, u mnie od pewnego momentu włączyły turbo - choć to też zależy od gatunku. Ciekawe jak u Ciebie z polimerami - daj znać. Ja kropelkowałem z 3 mies. bez żadnego. W tej chwili NO3 mam 1, PO4 < 0,1 bez żadnych dopalaczy, nie wstrząsam mediów, nie odsysam błotka z sumpa, nie wymieniałem jeszcze od startu żadnych mediów filtracyjnych. Odpieniacz idzie na max. ale urobku ledwo co - co tydzień może z 1/5 kubka. Masa koralowa chyba robi swoje. Pozdr., tomko

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.