Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

Godzinę temu, Arek77 napisał:

Na razie jeszcze nie.

Edit.    Te akurat mam - po jednej (myślałem o tych z rodzaju wundermani) .... ale one chyba nie zjadają Aiptasi. 

Poki co daj im spokój. Jak się rozplenią kupisz stadko l. kukaenthali i wytną wszystko. Ja miałem setki. Jak wpuściłem 5 krewetek, to nie wiem czy z 2 tyg. to trwało. Dziś aiptasia w moim zbiorniku to prawdziwy rarytas ;). Oczywiście w sumpie, przelewie jest ich mnogo. Najlepsze jest to, że po wpuszczeniu krewetek też nikt ich nie widział ale działają w nocy jak kosiarki  - wypatrzyłem kilka x z latarką. Koralowców nie tykają ale ja nie mam miekkich. Pozdr., tomko

tomko

tomko

58 minut temu, Arek77 napisał:

Na razie jeszcze nie.

Edit.    Te akurat mam - po jednej (myślałem o tych z rodzaju wundermani) .... ale one chyba nie zjadają Aiptasi. 

Poki co daj im spokój. Jak się rozplenią kupisz stadko l. kukaenthali i wytną wszystko. Ja miałem setki. Jak wpuściłem 5 krewetek, to nie wiem czy z 2 tyg. to trwało. Dziś aiotasia w moim zbiorniku to prawdziwy rarytas ;). Oczywiście w sumpie, przelewie jest ich mnogo. Najlepsze jest to, że po wpuszczeniu krewetek też nikt ich nie widział ale działają w nocy jak kosiarki  - wypatrzyłem kilka x z latarką. Koralowców nie tykają ale ja nie mam miekkich. Pozdr., tomko

tomko

tomko

53 minuty temu, Arek77 napisał:

Na razie jeszcze nie.

Poki co daj im pokój. Jak sie rozplenią kupisz stadko l. kukaenthali i wytną wszystko. Ja miałem setki. Jak wpuściłem 5 krewetek, to nie wiem czy z 2 tyg. to trwało. Dziś aiotasia w moim zbiorniku to prawdziwe wydarzenie ;). Oczywiście w sumpie, przelewie jest ich mnogo. Najlepsze jest to że po wpuszczeniu krewetek też nikt nie widział ale działają w nocy jak kosiarki  - wypatrzyłem kilka x z latarką. Koralowców nie tykają ale ja nie mam miekkich. Pozdr., tomko

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.