Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

 @Beti Mi chodzi o zmiejszenie ryzyka . Nie jesteśmy wstanie wszystkiego wyeliminować . Trudno zmniejszyć np. stres ryb spowodowany zmianą środowiska   . Jezeli zmniejszymy ryzyko choćby o 50% to zawsze coś 
mi sie udało trochę z rybami . Jak wiesz startowałem dwa miesiące temu i akurat wtedy otwierali sklepy po trzy miesięcznym lockdownie i ryby były u nich przez co najmniej 3-4 miesiące . I padła mi tylko jedna doktorek który od początku nie chciał jeść i gość w sklepie powiedział mi ze ma go dwa dni i dał mi go za darmo 

Hoom

Hoom

 @Beti Mi chodzi o zmiejszenie ryzyka . Nie jesteśmy wstanie wszystkiego wyeliminować . Trudno zmniejszyć np. stres ryb spowodowany zmianą ryzyka . Jezeli zmniejszymy ryzyko choćby o 50% to zawsze coś 
mi sie udało trochę z rybami . Jak wiesz startowałem dwa miesiące temu i akurat wtedy otwierali sklepy po trzy miesięcznym lockdownie i ryby były u nich przez co najmniej 3-4 miesiące . I padła mi tylko jedna doktorek który od początku nie chciał jeść i gość w sklepie powiedział mi ze ma go dwa dni i dał mi go za darmo 

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.