dale Zgłoś Napisano 1 Października 2020 W dniu 30.09.2020 o 05:28, JerzyB napisał: Siporax nowy Przepłucz w wodzie RO, potem, po solidnym płukaniu zalej wodą, pomieszaj i za jakiś dzień zrób test na fosfor. Niektóre nowe potrafią na początku oddawać go. Nie wiem skąd, ale zauważyłem to u siebie już dwa razy. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 1 Października 2020 Witam Ma też używany , wizualnie jest czysty , ale chciałem go jeszcze potraktować perhydrolem, będzie Ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 1 Października 2020 2 godziny temu, JerzyB napisał: Witam Ma też używany , wizualnie jest czysty , ale chciałem go jeszcze potraktować perhydrolem, będzie Ok? Ja bym wrzucił w RO na parę dni i zobaczył ile oddaje azotu i fosforu. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach