Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

Już po niej. Alveopory już tak mają. Jak sie nie nastawisz się idelnie pod ich hodowlę i nie będą im pasowały warunki, to prędzej czy później lecą. Moim zdaniem jeden z najtrudniejszych lpsów i na dłuższą metę, w akwarium z mieszaną osadą nie do utrzymania. Sam straciłem kilka, mimo, że cudowałem z nimi strasznie. Gonniopory na ten przykład mają się świetnie a alveopory poleciały wszystkie. Pozdr., tomko

P.s. proszę o odzew kogoś kto wie jak takiego zwierza utrzymać na dłużej, bo to koralowiec szczególnej urody.

tomko

tomko

Już po niej. Alveopory już tak mają. Jak sie nie nastawisz się idelnie pod ich hodowlę i nie będą im pasowały warunki, to prędzej czy później lecą. Moim zdaniem jeden z najtrudniejszych lpsów i na dłuższą metę, w akwarium z mieszaną osadą nie do utrzymania. Sam straciłem kilka, mimo, że cudowałem z nimi strasznie. Gonniopory na ten przykład mają się świetnie a alveopory poleciały wszystkie. Pozdr., tomko

P.s. proszę o odzew kogoś kto wie jak takiego zwierza utrzymać na dłużej, bo to koralowoec szczególnej urody

tomko

tomko

tomko

tomko

Już po niej. Alveopory już tak mają. Jak sie nie nastawisz się idelnie pod ich hodowlę i nie bedą im pasowały warunki, to prędzej czy później lecą. Moim zdaniem jeden z najtrudniejszych lpsów i na dłuższą metę, w akwarium z mieszaną osadą nie do utrzymania. Sam straciłem kilka, mimo, że cudowałem z nimi strasznie. Gonniopory na ten przykład mają się świetnie a alveopory poleciały wszystkie. Pozdr., tomko

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.