Skocz do zawartości

Historia edycji

TomPi

TomPi

Mała aktualizacja, żeby nie było, że akwarium zlikwidowane:P niestety od ostatniego zdjęcia była cała seria mniejszych i większych akwariowych tragedii. Największe spustoszenie zrobiła awaria pompy dozującejMadprzez pół dnia wpompowała jakieś 1,5l płynów (x3). Trafiło to jednocześnie na mój wyjazd i podmiana została zrobiona dopiero po kilku dniach.

Kosztowało mnie to utratę wszystkich euphylli, tzn jakiś 40głowek:banghead , zoanthusów i kilku innych zwierzaków. Od tamtego czasu próbuje wyjść na prostą. Po drodze pojawiały się też pomysły sprzedania tego co zostało i zrobienia akwarium fish only. 

Z większych zmian to po awarii przeszedłem na reaktor wapnia no i powstało refugium. Póki co jestem bardzo zadowolony. Parametry cały czas stabilne.

IMG-20230305-WA0005.jpg

TomPi

TomPi

Mała aktualizacja, żeby nie było, że akwarium zlikwidowane:P niestety od ostatniego zdjęcia była cała seria mniejszych i większych akwariowych tragedii. Największe spustoszenie zrobiła awaria pompy dozującejMadprzez pół dnia wpompowała jakieś 1,5l płynów. Trafiło to jednocześnie na mój wyjazd i podmiana została zrobiona dopiero po kilku dniach.

Kosztowało mnie to utratę wszystkich euphylli, tzn jakiś 40głowek:banghead , zoanthusów i kilku innych zwierzaków. Od tamtego czasu próbuje wyjść na prostą. Po drodze pojawiały się też pomysły sprzedania tego co zostało i zrobienia akwarium fish only. 

Z większych zmian to po awarii przeszedłem na reaktor wapnia no i powstało refugium. Póki co jestem bardzo zadowolony. Parametry cały czas stabilne.

IMG-20230305-WA0005.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.