s1ngle Zgłoś Napisano 30 Września 2020 Nie widzialem wczesniej zadnych z tym problemow, a mam bardzo duzo alg wapiennych. Dzis czyscilem szyby, i pare okruchow padlo na zolta montipore, nie przejmowalem sie tym, natomiast po 2h praktycznie sie cala rozpuscila: Czy to znana interakcja? Czy to normalne? Geez, jak sie wtedy tego pozbyc, jezowca nie moge bo akryl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 5 Października 2020 Coś więcej wiadomo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s1ngle Zgłoś Napisano 9 Października 2020 tylko takie cos znalazlem https://www.reef2reef.com/threads/aggressive-coralline-algae-or-some-type-sps.303101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 9 Października 2020 nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale stało mi się kiedyś tak samo z talerzówką. Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Października 2020 U mnie telerzówka rośnie, wspina się po glonach wapiennych Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 11 Października 2020 W dniu 9.10.2020 o 19:05, =Fresz= napisał: U mnie telerzówka rośnie, wspina się po glonach wapiennych Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka U mnie tez talerzowka wypiera glont rosnace na tylnej szybie ale kiedy te same glony zostana zyletka sciete ze sciany i spadna na monti to ona bieleje w tym miejscu Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach