Skocz do zawartości

Historia edycji

niknik

niknik

40 minut temu, SkoczekPL napisał:

hehehe no dobra, umówmy się tak - ja nie księgowa, Ty nie księgowy.. wiec dajmy spokój klepaniu wiedzy (np forum to nie DG) i mówmy się że osoby odpowiedzialne - fiskalnie dadzą sobie radę :)

Sa przychodzy,  nie ma stosunku pracy ani umowy cywilnoprawnej. To ze nie chcecie tego nazwać DG,  nie znaczy ze ZUS i US myślą tak samo. A wiem ze myślą inaczej.

No właśnie ja ksiegowy. Tylko płace a nie handel wiec różne tematy w oko wpadają. Chociaż niektóre czytam tylko po łebkach bo mnie nie interesują.

Kiedyś na jednym szkoleniu prowadzacy inspektor ZUS powiedział koleżance: "pani myśli logicznie, pani kariery w ZUS i US nie zrobi" wiec wszystko przed nami.

Kończmy ten offtop. Szkoda mi czasu.

niknik

niknik

2 minuty temu, SkoczekPL napisał:

hehehe no dobra, umówmy się tak - ja nie księgowa, Ty nie księgowy.. wiec dajmy spokój klepaniu wiedzy (np forum to nie DG) i mówmy się że osoby odpowiedzialne - fiskalnie dadzą sobie radę :)

No właśnie ja ksiegowy. Tylko płace a nie handel wiec różne tematy w oko wpadają. Chociaż niektóre czytam tylko po łebkach bo mnie nie interesują.

Kiedyś na jednym szkoleniu prowadzacy inspektor ZUS powiedział koleżance: "pani myśli logicznie, pani kariery w ZUS i US nie zrobi" wiec wszystko przed nami.

Kończmy ten offtop. Szkoda mi czasu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.