Skocz do zawartości

Historia edycji

szyman

szyman

Godzinę temu, goclik napisał:

Te parazoa dałbym na osobną skałkę. Szybko rosną a mogą być niebezpieczne przy usuwaniu 

właśnie tak się zastanawiałem czy by ich nie usunąć bo wizualnie mi się to nie podoba Ale z drugiej strony nie chciałbym czegoś uszkodzić . za bardzo nawet nie wiem jak się do tego zabrać czy to wyciąć czy wyrwać pęsetą Chociaż jak wytnę to i tak pewnie odrośnie na razie zostawiłem żeby cokolwiek zobaczyć jak będzie sobie radzić. A co myślisz o parametrach może być taka sytuacja że na początku skała coś pobiera z wody typu wapń i magnez?

szyman

szyman

51 minut temu, goclik napisał:

Te parazoa dałbym na osobną skałkę. Szybko rosną a mogą być niebezpieczne przy usuwaniu 

No właśnie tak myślałem czy by ich nie usunąć z tych zoa bo i wizualnie mi sie to nie podoba z drugiej strony niechciał bym korala uszkodzić bo za bardzo nie wiem jak sie za to zabrać jak wytne to i tak pewnie odrośnie. Wyrwać pensetą? Narazie to zostawiłem zeby zobaczyc jak beda sobie radzić te najprostsze korale.

Godzinę temu, goclik napisał:

właśnie tak się zastanawiałem czy by ich nie usunąć bo wizualnie mi się to nie podoba Ale z drugiej strony nie chciałbym czegoś uszkodzić . za bardzo nawet nie wiem jak się do tego zabrać czy to wyciąć czy wyrwać pęsetą Chociaż jak wytnę to i tak pewnie odrośnie na razie zostawiłem żeby cokolwiek zobaczyć jak będzie sobie radzić. A co myślisz o parametrach może być taka sytuacja że na początku skała coś pobiera z wody typu wapń i magnez?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.