Dotarł do mnie 1kg Indonesian Base Rock. Szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Dwie skałki po około 0,5kg. Skała wygląda na zbudowana z jakiegoś drobnego sypkiego materiału, według mnie dość zwarta ale na dzień dobry dość pylista. Jak postukałem jedna o drugą to posypało się sporo "mąki". Przy uderzaniu jedna o drugą wydaje taki "krystaliczny", "ceramiczny" dźwięk. Zapach nijaki, morza nie widziało bo soli nie czuć Na kubkach smakowych także Kolor - dość jasna, taki delikatny "beżyk"
Na żywo wygląda jak D-D na zdjęciach. Przez moment przyszło mi do głowy, że ktoś się może pomylił i wysłał mi ta druga bo nie przypomina mi Indonesian Base Rock ze zdjęć, które widziałem. Nie mniej jeśli to jest faktycznie Base Rock Indonesia to oczekiwałem więcej po tej skale :/
Parę fotek. Na kartonie to co "wystukalem" na szybko uderzając jedna o drugą.
Historia edycji
Dotarł do mnie 1kg Indenesian Base Rock. Szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Dwie skałki po około 0,5kg. Skała wygląda na zbudowana z jakiegoś drobnego sypkiego materiału, według mnie dość zwarta ale na dzień dobry dość pylista. Jak postukałem jedna o drugą to posypało się sporo "mąki". Przy uderzaniu jedna o drugą wydaje taki "krystaliczny", "ceramiczny" dźwięk. Zapach nijaki, morza nie widziało bo soli nie czuć Na kubkach smakowych także Kolor - dość jasna, taki delikatny "beżyk"
Na żywo wygląda jak D-D na zdjęciach. Przez moment przyszło mi do głowy, że ktoś się może pomylił i wysłał mi ta druga bo nie przypomina mi Indonesian Base Rock ze zdjęć, które widziałem. Nie mniej jeśli to jest faktycznie Base Rock Indonesia to oczekiwałem więcej po tej skale :/
Dotarł do mnie 1kg Indenesian Base Rock. Szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Dwie skałki po około 0,5kg. Skała wygląda na zbudowana z jakiegoś drobnego sypkiego materiału, według mnie dość zwarta ale na dzień dobry dość pylista. Jak postukałem jedna o drugą to posypało się sporo "mąki". Przy uderzaniu jedna o drugą wydaje taki "krystaliczny", "ceramiczny" dźwięk. Zapach nijaki, morza nie widziało bo soli nie czuć Kolor - dość jasna, taki delikatny "beżyk"
Dotarł do mnie 1kg Indenesian Base Rock. Szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Dwie skałki po około 0,5kg. Skała wygląda na zbudowana z jakiegoś drobnego sypkiego materiału, według mnie dość zwarta ale na dzień dobry dość pylista. Jak postukałem jedna o drugą to posypało się sporo "mąki". Przy uderzaniu jedna o drugą wydaje taki "krystaliczny", "ceramiczny" dźwięk. Zapach nijaki, morza nie widziało bo soli nie czuć
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.