Skocz do zawartości

Historia edycji

klossowski

klossowski

15 minut temu, norbi2222 napisał:

Mój komentarz odnosił się do tego co napisał Roman. A następnie odniosłem się do fragmentu wypowiedzi Jerzego (opatrz o który fragment chodzi - zacytowałem go).  Proszę zacznijcie ludzie czytać kontekstowo. Aby złapać kontekst wypowiedzi autora, trzeba przeczytać przynajmniej kilka  innych wypowiedzi powyżej! Jak odnosimy się tylko do ostatniej, to powstają niedomówienia i bzdury...

Tak, wiem i w pełni się z Twoją wypowiedzią zgadzam. Ja tylko napisałem, że skała z eryby nie jest tym wapiennym betonem.

2 minuty temu, JerzyB napisał:

Ty chwalisz Pukani  , ja inną bo ja mam.

A ja mam obie i wiem, że są podobne:):) Choć zdarzają się w erybie jakieś kamulce bardziej sprasowane ;)

klossowski

klossowski

11 minut temu, norbi2222 napisał:

Mój komentarz odnosił się do tego co napisał Roman. A następnie odniosłem się do fragmentu wypowiedzi Jerzego (opatrz o który fragment chodzi - zacytowałem go).  Proszę zacznijcie ludzie czytać kontekstowo. Aby złapać kontekst wypowiedzi autora, trzeba przeczytać przynajmniej kilka  innych wypowiedzi powyżej! Jak odnosimy się tylko do ostatniej, to powstają niedomówienia i bzdury...

Tak, wiem i w pełni się z Twoją wypowiedzią zgadzam. Ja tylko napisałem, że skała z eryby nie jest tym betonem.

Teraz, JerzyB napisał:

Ty chwalisz Pukani  , ja inną bo ja mam.

A ja mam obie i wiem, że są podobne:):) Choć zdarzają się w erybie jakieś kamulce bardziej sprasowane ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.