Skocz do zawartości

Historia edycji

Margolee

Margolee

Wklejenie zdjęcia

12 minut temu, dale napisał:

Pamiętaj, na akwarium będziesz patrzył przez kilka lat. Nie możesz czuć niedosytu, że mogło być lepiej.

No właśnie dlatego wole popytać i ugryść to na spokojnie. Zbiornik będzie widać z dwóch stron. Salon i kuchnia, więc estetyka musi być na wysokim poziomie.

Mam jeszcze jeden dylemat. Czy zasilanie może być puszczone obok akwarium czy robić drugi komin tylko na zasilanie? Według mnie raczej nie ma sensu ale jak uważasz?

Chcę uzyskać taki oto efekt

Screenshot_20201017-212757_Chrome.jpg

Od strony Salonu chcę aby efekt był taki

20201020_082124.jpg

A od strony kuchni taki

20201020_082500.png

Margolee

Margolee

Wklejenie zdjęcia

7 minut temu, dale napisał:

Pamiętaj, na akwarium będziesz patrzył przez kilka lat. Nie możesz czuć niedosytu, że mogło być lepiej.

No właśnie dlatego wole popytać i ugryść to na spokojnie. Zbiornik będzie widać z dwóch stron. Salon i kuchnia, więc estetyka musi być na wysokim poziomie.

Mam jeszcze jeden dylemat. Czy zasilanie może być puszczone obok akwarium czy robić drugi komin tylko na zasilanie? Według mnie raczej nie ma sensu ale jak uważasz?

Chcę uzyskać taki oto efekt

Screenshot_20201017-212757_Chrome.jpg

Margolee

Margolee

2 minuty temu, dale napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.