Skocz do zawartości

Historia edycji

Niko235

Niko235

Witam wszystkich, mam takie pytanie odnośnie szafki pod akwarium morskie 120x50 lecz bez stelaża ale w której chciałbym zmieścić sump 60x40 i teraz moje pytanie czy ktoś ma szafkę o podobnych wymiarach bez stelaża w której jest sump? Chciałem kupić szafkę dedykowaną pod akwarium 120x50 i wymienić w niej blat na sklejkę coś 30mm oraz wymontować 2 wewnętrzne przegrody i dac tam tylko jedną w środkowej części szafki tak aby zmieścić sump, ale zastanawiam się czy to wytrzyma?

Niko235

Niko235

Witam wszystkich, mam takie pytanie odnośnie szafki pod akwarium morskie 120x50 lecz bez stelaża ale w której chciałbym zmieścić sump 60x40 i teraz moje pytanie czy ktoś ma tylko szafkę bez stelaża w której jest sump? Chałem kupić szafkę dedykowaną pod akwarium 120x50 i wymienić w niej blat na sklejkę coś 30mm oraz wymontować 2 wewnętrzne przegrody i dac tam tylko jedną w środkowej części szafki tak aby zmienić sump, ale zastanawiam się czy to wytrzyma?

Niko235

Niko235

Witam wszystkich, mam takie pytanie odnośnie szafki pod akwarium morskie 120x50 lecz bez stelaża ale w której chciałbym zmieścić sump 60x40 i teraz moje pytanie czy czy ktoś ma tylko szafkę bez stelaża w której jest sump? Ja ciałem kupić szafkę dedykowaną pod akwarium 120x50 i wymianie w niej blat na sklejkę coś 30mm oraz wymontować 2 wewnętrzne przegrody i cac tam tylko jedną tak w środkowej części szafki, ale zastanawiam się czy to wytrzyma?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.