Yakaposhi Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 Cześć, Wracam do Morszczaka, akwarium 120x70x70 i mam dylemat co do lampy. Nie mam za bardzo możliwości zamontowania w suficie linek i chyba PacyficSun Hybryda odpada ( dom budowany w technologi Kanadyjskiej - i loteria czy trafię w belkę czy nie haha ), zastanawiałem się nad dwoma sztukami Kessil A360X i postawić na akwarium. Akwarium większość miękasy, możliwe SPS w późniejszym czasie. Jeżeli chodzi o budżet to nie ma ograniczenia w tym temacie. Co moglibyście doradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 hej mozna np RSX 200 zamontowac na stelażu z linkami... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakaposhi Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 12 minut temu, luft napisał: hej mozna np RSX 200 zamontowac na stelażu z linkami... Miałem wcześniej Maxspect Recurve R6-120 ale nie chcę już tego produktu, chcę coś innego spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 no to pozostaje Ci tylko rozważenie zaproponowanego systemu montażu lub lamp na ramionach/1stopa montowana na akwarium Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Timek Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 Mam akwarium 100x60x55 i 2 kesile a360x miękkie, lps i proste sps proste ok, bardziej wymagające to obawiam sie ze mało światła by było do takiego jak chcesz musiał byś z 3 kessile dać a brak swatała u mnie po ukwiale Heteractis crispa dobrze widać znalazłem mu miejscówkę na dole akwarium i cały czas uciekał szybę teraz siedzi na szybie w miejscu ale u samej góry szyby, inne ukwiały np quadri i crassa są w doskonałej kondycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unreveler Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 To pomyśl jeszcze o hydrach lub radionach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2020 Napisz do crazy coral może wypożycza czy na próbę reef flare albo zapytaj w sklepach w okolicy zobacz na własne oczy ja widziałem i bardzo mi się podobają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach