Skocz do zawartości

Historia edycji

klossowski

klossowski

21 minut temu, Beti napisał:

Do sklepu przychodzą piękne goniopory a potem są cięte, w taki sposób sklep zarabia tylko czasem po tyg czy dwóch taka szczepka się nie przyjmuję w danych zbiornikach, goniopora jest bardzo delikatna, potem reklamacja a sklep mówi to u Pana, Pani jest coś nie tak zbiornik. Ale fakt faktem Ty masz prawo się nie znać,  ale sklep powinien zapytać gdzie dany zwierzak idzie, do jakiego zbiornika jak długo mamy zbiornik itd.Oczywiscie są takie sklepy, ale nie wszystkie jak widać.

Ja uważam, że goniopory, to najlepiej kupować od hodowców, a nie z oceanu. Sam mam od kolegi z naszego forum i rośnie u mnie jak chwast. Dokarmiam tylko 2 razy w tygodniu. Mam zieloną, ale widziałem u niego szczepki różowej i niebieskiej i wszystkie tak samo rosną już długi czas i są przystosowane do warunków akwariowych, a jak ktoś bierze dziką, to sam podejmuje ryzyko.

klossowski

klossowski

17 minut temu, Beti napisał:

Do sklepu przychodzą piękne goniopory a potem są cięte, w taki sposób sklep zarabia tylko czasem po tyg czy dwóch taka szczepka się nie przyjmuję w danych zbiornikach, goniopora jest bardzo delikatna, potem reklamacja a sklep mówi to u Pana, Pani jest coś nie tak zbiornik. Ale fakt faktem Ty masz prawo się nie znać,  ale sklep powinien zapytać gdzie dany zwierzak idzie, do jakiego zbiornika jak długo mamy zbiornik itd.Oczywiscie są takie sklepy, ale nie wszystkie jak widać.

Ja uważam, że goniopory, to najlepiej kupować od hodowców, a nie z oceanu. Sam mam od kolegi z forum i rośnie u mnie jak chwast. Dokarmiam tylko 2 razy w tygodniu. Mam zieloną, ale widziałem u niego szczepki różowej i niebieskiej i wszystkie tak samo rosną już długi czas i są przystosowane do warunków akwariowych, a jak ktoś bierze dziką, to sam podejmuje ryzyko.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.