Skocz do zawartości

Historia edycji

MichałAsia

MichałAsia

hehe tak trzeci, ale człowiek uczy się całe życie, wole zapytać 100 razy, doczytać i doszukać się różnych prawidłowości. Wiesz to nie jest tak że byłem idealnym właścicielem zbiorników, pierwszy udał mi się naprawdę nieźle bo życie w nim po prostu kwitło i ciągle coś komuś oddawałem, drugie było większe na sumpie i z powodu całkowitego braku czasu poddałem się i sprzedałem sprzęt. Został zbiornik pierwszy który mam do teraz kompletny w garażu. Tym razem odpaliłem malutką kostkę bo wiem że na tyle będę miał czasu i funduszy żeby był w miarę przyzwoity. (Oba wcześniejsze zbiorniki są dokładnie opisane na tym forum)

Mówisz żeby zainwestować w lampę UV... nigdy nie miałem więc najpierw muszę się coś na ten temat dowiedzieć, ile wat i jaką najlepiej kupić firma producent, jaka pompa, ile świecić. Luty szybko nadejdzie i będę chciał kupić nowe życie za jednym razem.. 

A tak naprawdę z dnia na dzień to hobby okazuję się trudniejsze.

MichałAsia

MichałAsia

hehe tak trzeci, ale człowiek uczy się całe życie, wole zapytać 100 razy, doczytać i doszukać się różnych prawidłowości. Wiesz to nie jest tak że byłem idealnym właścicielem zbiorników, pierwszy udał mi się naprawdę nieźle bo życie w nim po prostu kwitło i ciągle coś komuś oddawałem, drugie było większe na sumpie i z powodu całkowitego braku czasu poddałem się i sprzedałem sprzęt. Został zbiornik pierwszy który mam do teraz kompletny w garażu. Tym razem odpaliłem malutką kostkę bo wiem że na tyle będę miał czasu i funduszy żeby był w miarę przyzwoity.

Mówisz żeby zainwestować w lampę UV... nigdy nie miałem więc najpierw muszę się coś na ten temat dowiedzieć, ile wat i jaką najlepiej kupić firma producent, jaka pompa, ile świecić. Luty szybko nadejdzie i będę chciał kupić nowe życie za jednym razem.. 

A tak naprawdę z dnia na dzień to hobby okazuję się trudniejsze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.