Skocz do zawartości

Historia edycji

MichałAsia

MichałAsia

Kolejny tydzień mija...

Parametry stabilne, przynajmniej te które mierze... Bakterie bez zmian, leje 3ml + 3 lub 4 krople energy bacto. 

Przy każdej podmianie wody odmulam piach, a przy ostatniej podmianie odmuliłem również panel, było tam bardzo dużo syfu w postaci detrytusu, 10 litrów wody która była zupą. żaden parametr się nie zmienił.

Żadnych plag, glonów, osadów na szybach. Odpieniacz działa normalnie, kubek wylewam raz na dwa tygodnie.

NO3 - 1    PO4 - 0,01   P - 0,003  pH - 8,15   26'C  1,023

Wczoraj z Krakowa przywiozłem 7 szczepek, pogoda na podróże była lekko mówiąc wątpliwa, zwłaszcza że jechałem polnymi drogami, które ni jak nikt nie odśnieżał, auto z napędem na tył. 

5.jpg

12.jpg

8.jpg

b.jpg

a.jpg

c.jpg

d.jpg

MichałAsia

MichałAsia

Kolejny tydzień mija...

Parametry stabilne, przynajmniej te które mierze... Bakterie bez zmian, leje 3ml + 3 lub 4 krople energy bacto. 

Żadnych plag, glonów, osadów na szybach. Odpieniacz działa normalnie, kubek wylewam raz na dwa tygodnie.

NO3 - 1    PO4 - 0,01   P - 0,003  pH - 8,15   26'C  1,023

Wczoraj z Krakowa przywiozłem 7 szczepek, pogoda na podróże była lekko mówiąc wątpliwa, zwłaszcza że jechałem polnymi drogami, które ni jak nikt nie odśnieżał, auto z napędem na tył. 

5.jpg

12.jpg

8.jpg

b.jpg

a.jpg

c.jpg

d.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.