Skocz do zawartości

Historia edycji

Grzegorz Dyzma

Grzegorz Dyzma

9 minutes ago, VDR said:

Z noszeniem beczki solanki z kuchni do miejsca gdzie stoi akwarium :D

To jest nadal najwieksza moja bolaczka i czekam chwili kiedy w koncu bede mogl powiedziec ---- wreszcie ****a !

;)

Wez sobie kawalek grubej sklejki, kólka gumowe heavy duty I masz  platforme na kółkach. Takimi wynalazkami mozna nawet po 200kg I wiecej przetaczac. No chyba ze te beczke nosisz po schodach jescze to wtedy lipa:clowning

Ja stwierdzilem ze raz na 3 miesiace do wanny wsadze folie do oczka wodnego, nałapie wody, sól pompa, 15m weza i podmianka zrobiona. Zamiast 5 procent co tydzień bedzie 30% co 3 miesiące 

Grzegorz Dyzma

Grzegorz Dyzma

2 minutes ago, VDR said:

Z noszeniem beczki solanki z kuchni do miejsca gdzie stoi akwarium :D

To jest nadal najwieksza moja bolaczka i czekam chwili kiedy w koncu bede mogl powiedziec ---- wreszcie ****a !

;)

Wez sobie kawalek grubej sklejki, kólka gumowe heavy duty I zrob sobie platformer na kòłkach. Takim wynalazkami mozna nawet po 200kg I wiecej przetaczac. No chyba ze beczke nosisz po schodach jescze to lipa:clowning

Ja stwierdzilem ze raz na 3 miesiace do wanny wsadze folie do oczka wodnego, nałapie wody, sól pompa, 15m weza i podmianka zrobiona. Zamiast 5 procent co tydzień bedzie 30% co 3 miesiące 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.