Skocz do zawartości
Muniek

Sklepy

Rekomendowane odpowiedzi

Usunąłem post po rozmowie telefonicznej z Panem Przemkiem ze. Pan Przemek bardzo kulturalnie i życzliwie podszedł do sprawy.

Pozdrawiam

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa została wyjaśniona, pracownik nie sprawdził skałki - pan Radek otrzyma od nas gratis krewetkę oraz preparat na Aiptasię.

Sprawa na pewno się już nie powtórzy, za wydarzenie przepraszam.

Pozdrawiam

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj też odebrałem acrpoory z aukcji reefshop 2 szt i na skałkach do których były przyklejone było pełno jakiegoś badziewia musiałem acropory łamać i kleić je od nowa (Kondycja acropor też kiepska ) (PORAŻKA)

500l +250 sump Odpieniacz BK 200 supermarine pompa Deltec 5250 cyrkulacja tunze 2x6105 + mulitcontroler oświetlenie Giseman Spectra 2x250W E40 HQI+4x54W T5 reaktor KZ S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rako

Przykro mi to słyszeć że nie jesteś zadowolony - jednak aby być w porządku wobec całej sprawy, myślę że powinieneś dodać, ze paczka do Ciebie została wysłana w środę do południa zgodnie z umową - co zostało potwierdzone telefonicznie.

Wczoraj rano(czwartek, dobę później) otrzymaliśmy telefon z pkp w elblągu, ze paczka nie została podjęta - zadzwoniła do Ciebie koło południa ze sklepu Basia , próbowała kilka razy i jak się w końcu dodzwoniła poinformowała Cię o tym, że nie podjęłeś paczki - w środę. Powiedziałeś, że zapomniałeś gdyż miałes stłuczkę samochodem i wyleciało Ci to z głowy. Następnie pojechałeś odebrac koralowce.

Nie wiem gdzie acropory leżały w nocy i w jakiej temperaturze - ale uważam że tak jak to przedstawiłeś w swoim poście - jest to mocno krzywdzące dla naszego sklepu.

Jeśli koralowce żyją - i nie jesteś zadowolony z zakupu i obsługi naszego sklepu - proszę odeślij je do nas do sklepu w uzgodnionym z nami terminie - zwrócimy Ci za nie pieniądze.

Uważam, że Twoje "Porażka" jest niesprawiedliwe - choć oczywiście jets to moja prywatna opinia.

Chciałbym abyś był zadowolony z obsługi sklepu - dlatego proszę jeśli uważasz za stosowne, zwróć nam te koralowce.

Licząc na dalszą współpracę.

Pozdrawiam serdecznie

Przemysław Cybulski

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To rzeczywiście niesprawiedliwe oskarżać sklep, za to, że korale przyszły do Ciebie w kiepskiej formie- przecież to Ty ich nie odebrałeś na czas.

Ja jestem bardzo zadowolony z zakupów u P. Przemka- kupiłem ostatnio piach i żarnik- przesyłka błyskawiczna, jeszcze tego samego dnia. Sklep jak najbardziej ok, a to, że Ty nie odebrałeś korali to już twoja sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupuje w sklepie reefshop od jakiegoś czasu opinaia moja o sklepie jest super chodziło mi że nie można przyklejać koralowców tam gdzie popadnie jak bym włożył te koralowce z tymi skałkami co dostałem to za pół roku miał bym po zbiorniku a jesli chodzi o acropory żeczywiście odebrałem je na drugi dzień ale nie chce mi sie wierzyć że przez 12 godzin straciły by tak mocno kolor zdięcie nie oddaje tego co jest w rzeczywistości trzeba odbierać osobiście Trzeba trochę popracować nad tymi szczepkami Pozdrawiam

500l +250 sump Odpieniacz BK 200 supermarine pompa Deltec 5250 cyrkulacja tunze 2x6105 + mulitcontroler oświetlenie Giseman Spectra 2x250W E40 HQI+4x54W T5 reaktor KZ S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.