Chcialbym dokupic jakas rybe kolejna ale nie wiem od jakich zaczac. Wiadomo podoba mi sie hepatus i zona i dzieci naciskaja coraz bardziej aby wlasnie ta rybke zakupic. Czytalem troszke o problemach z aklimatyzacja stresem i to ze nie do takiego akwarium bo za male itd Wiem wiem i pewnie duzo ludzi wie a jednak kupuja i trzymaja z powodzeniem i ciesza sie ze ja maja. Moze ktos by pomogl w obsadzie? Cos zaproponowal fajnego. Interesuja mnie ryby aby nie wygladaly jak z slodkowodnego. Rodzinka caly czas mowi ze nie po to przeszlismy z slodkiego na morskie aby teraz trzymac zwykle rybki . Macie jakies propozycje?
Historia edycji
Chcialbym dokupic jakas rybe kolejna ale nie wiem od jakich zaczac. Wiadomo podoba mi sie hepatus i zona i dzieci naciskaja coraz bardziej aby wlasnie ta rybke zakupic. Czytalem troszke o problemach z aklimatyzacja stresem i to ze nie do takiego akwarium bo za male itd Wiem wiem i pewnie duzo ludzi wie a jednak kupuja i trzymaja z powodzeniem i ciesza sie ze ja maja. Moze ktos by pomogl w obsadzie? Cos zaproponowal fajnego. Interesuja mnie ryby aby nie wygladaly jak z slodkowodnego. Rodzinka caly czas mowi ze nie po to przrchodzilismy z slodkiwgo na morskie aby teraz trzymac zwykle rybki . Macie jakies propozycje?
Chcialbym dokupic jakas rybe kolejna ale nie wiem od jakich zaczac. Wiadomo podoba mi sie hepatus i zona i dziecie naciskaja coraz bardziej aby wlasnie ta rybke zakupic. Czytalem troszke i to ze nie do takiego akwarium bo za male itd Wiem wiem i pewnie duzo ludzi wie a jednak kupuja i trzymaja z powodzeniem i ciesza sie ze ja maja. Moze ktos by pomogl w obsadzie? Cos zaproponowal fajnego. Interesuja mnie ryby aby nie wygladaly jak z slodkowodnego. Rodzinka caly czas mowi ze nie po to przrchodzilismy z slodkiwgo na morskie aby teraz trzymac zwykle rybki . Macie jakies propozycje?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.