Skocz do zawartości

Historia edycji

padre

padre

Mam pytanie odnosnie karmienia ukwiałow.  Poczytalem na forum poogladalem filmiki i postanowilem ze tez mojemu dam kawaleczek krewetki i zobacze co sie stanie. Wiec w niedziele ucialem kawalek z 1cm rozmrozilem w wodzie z akwarium i podalem. Ukwial wzial zwinal sie troszke i myslalem ze skonsumuje.  Do wieczora juz nie napompowal sie tak jak zawsze i na drugi dzien rowniez. Dzisiaj rano zauwazylem ze kawalek tej krewetki lezy obok a ukwial calkowicie zmalal i wystawil swoja paszcze. :/ Wygladalo to tak jakby zwrocil ten kawalek krewetki :( Czy ktos z Was mial tak ? Czy to oznacza ze krewetka mu nie smakowala ? Co zrobilem nie tak.

padre

padre

Mam pytanie odnosnie karmienia ukwiałow.  Poczytalem na forum poogladalem filmiki i postanowilem ze tez mojemu dam kawaleczek krewetki i zobacze co sie stanie. Wiec w niedziele ucialem kawalek z 1cm rozmrozilem w wodzie z akwarium i podalem. Ukwial wzial zwinal sie troszke i myslalem ze skonsumuje.  Do wieczora juz nie napompowal sie tak jak zawsze i na drugi dzien rowniez. Dzisiaj rano zauwazylem ze kawalek tej krewetki lezy obok a ukwial calkowicie zmalal i wystawil swoja paszcze. :/ Wygladalo to tak jakby zwrocil ten kawalek krewetki :(  Czy ktos z Was mial tak ? Czy to oznacza ze krewetka mu nie smakowala ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.