Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

36 minut temu, klossowski napisał:

Według mnie spore znaczenie może mieć też to, czy szczepka jest prosto z oceanu, czy któreś tam pokolenie w baniaku. Kiedyś goniopory były uważane za korale nie do utrzymania, a teraz rosną  jak widać w bardzo różnych warunkach. Część się chyba przystosowała, a część pada i już.

Może i tak. Duże zielone, te co mi padły, były jakby odłupane na dużej skałce - czyli raczej z oceanu. Te, które się mają dobrze, powstały w hodowli bo przyjechały z JM i tak też były opisane.

tomko

tomko

35 minut temu, klossowski napisał:

Według mnie spore znaczenie może mieć też to, czy szczepka jest prosto z oceanu, czy któreś tam pokolenie w baniaku. Kiedyś goniopory były uważane za korale nie do utrzymania, a teraz rosną  jak widać w bardzo różnych warunkach. Część się chyba przystosowała, a część pada i już.

Może i tak. Duże zielone, te co mi padły, były jakby odłupane na dużej skałce - czyli raczej z oceanu. Te, które się mają dobrze powstały w hodowli bo przyjechały z JM i tak też były opisane.

tomko

tomko

33 minuty temu, klossowski napisał:

Może i tak. Duże zielone, te co mi padły były jakby odłupane na dużej skałce czyli raczej z oceanu. Te, które się mają dobrze powstały w hodowli bo przyjechały z JM i tak też były opisane.

tomko

tomko

12 minut temu, klossowski napisał:

Może i tak.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.