Skocz do zawartości

Historia edycji

Margolee

Margolee

Text

14 minut temu, Arek77 napisał:

No to wg mnie w takich warunkach cykl azotowy powinien się zamknąć. Tylko kojarzy mi się ten sposob postępowania do wychowywania dziecka w sterylnych warunkach a potem wielkie zdziwienie, źe jak dziecko pójdzie do przedszkola to łapie wszystkie infekcje z jakimi ma styczność.

Życzę powodzenia:)

No to teraz dałeś mi do myślenia. Mam kuzyna którego mama( moja ciotka) jest pielegniarką i było jak piszesz. Sterylne warunki i cały czas choroby . Jak zaczoł pić i palić to wszystko przeszło jak ręką odjoł. Dobry przykład dałeś Arek77, na prawde dobry.

Margolee

Margolee

11 minut temu, Arek77 napisał:

No to wg mnie w takich warunkach cykl azotowy powinien się zamknąć. Tylko kojarzy mi się ten sposob postępowania do wychowywania dziecka w sterylnych warunkach a potem wielkie zdziwienie, źe jak dziecko pójdzie do przedszkola to łapie wszystkie infekcje z jakimi ma styczność.

Życzę powodzenia:)

No to teraz dałeś mi do myślenia. Mam kuzyna którego mam( moja ciotka) jest pielegniarką i było jak piszesz. Sterylne warunki i cały czas choroby . Jak zaczoł pić i palić to wszystko przeszło jak ręką odjoł. Dobry przykład dałeś Arek77, na prawde dobry.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.