Skocz do zawartości

Historia edycji

Margolee

Margolee

Text

Witam, 

Mam kłopot z montażem środkowych "drzwiczek" że tak je nazwę. Musza być otwierane lub ściągane.

Akwarium będzie widoczne z dwóch stron. Od strony salonu mam już całe rozwiązanie. Od strony kuchni chciałem drzwiczki z prawej i z lewej no i został środek.

Myślałem nad wieszakiem do mebli kuchennych ale musiałbym całość ( drzwiczki)wystawić ponad 1cm do przodu i będzie to widoczne wchodząc do kuchni.

Najlepiej gdybym przykręcił to do ściany lecz znowu będzie widać śruby/ kołki czy co tam jeszcze. Z resztą w akrylu wiercić no nie wiem czy nie popęka.

Może zdjęcia rozjaśnią wam troszke sytuacje i coś podpowiecie.

20201226_114156.jpg

Masakra z tymi zdjęciami do 1mb

20201226_115415.jpg

To ca na szkicu zakreślone i opisane 160 to akwarium. Drzwiczki narysowane z prawej i z lewej. 

Margolee

Margolee

Text

Witam, 

Mam kłopot z montażem środkowych "drzwiczek" że tak je nazwę. Musza być otwierane lub ściągane.

Akwarium będzie widoczne z dwóch stron. Od strony salonu mam już całe rozwiązanie. Od strony kuchni chciałem drzwiczki z prawej i z lewej no i został środek.

Myślałem nad wieszakiem do mebli kuchennych ale musiałbym całość ( drzwiczki)wystawić ponad 1cm do przodu i będzie to widoczne wchodząc do kuchni.

Najlepiej gdybym przykręcił to do ściany lecz znowu będzie widać śruby/ kołki czy co tam jeszcze. Z resztą w akrylu wiercić no nie wiem czy nie popęka.

20201226_114156.jpg

20201226_115415.jpg

Margolee

Margolee

Witam, 

Mam kłopot z montażem środkowych drzwiczek że tak to nazwę bo musza być otwierane lub ściągane.

20201226_114156.jpg

20201226_115415.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.