49 minut temu, VDR napisał:Jeśli chodzi o zawór bramowy to ok - cena u Chińczyka jest super ale ja zaworu bramowego nie uwzględniałem bo nie jest to najpilniejszy zakup, a wydatków będzie więcej. Natomiast kulowe wychodzą podobnie jak w PL (pomijając te bez złączek, które można wkleić), przeloty te które chciałbym również różnica jest "groszowa" by bawić się w Chiny
Pisałem tylko o bramowych, reszta to grosze, chyba że kupujesz kilkadziesiąt
Ps. Jak dostałeś zwrot, to nie znaczy, że towar nie dojdzie. Ja tak dostałem chyba jakiś cyrkulator i wentylatory.... ale kasy im nie oddałem, bo jak ktoś takim czymś wysyła, to niech się liczy ze stratami. Inny wysyłają tak, że w miesiąc mam towar i to nawet taki za 2$.
49 minut temu, VDR napisał:le skoro mówisz, że przeloty i zawory kilka razy taniej to - może ja źle trafiłem - wrzuć linki do zaworów kulowych 40mm ze złączkami z obydwu końców. Przeloty w sumie też możesz, jak masz jakieś 40mm pod otwór 55-61mm gdzie rura 40mm może być wklejona. Może coś przegapiłem.
Takie przeloty są po 10 zł, rura wklejana 40 mm, ale niestety nie pod takie dziury Chińczycy mają inne rozwiązania
Tutaj taki przelot, ale pod dziurę max 43 mm:
https://www.aliexpress.com/item/4000086533433.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec64c4djy1LBE