2 godziny temu, Niko235 napisał:tylko zastanawiam się nad grubością profila 2 czy 3mm.
Różnica jest nawet mniejsza, niż podał Kolega wyżej - koło 3 zł - więc ja bym się w ogóle nie zastanawiał, bo za ten grubszy profil dasz 40-50 zł więcej
2 godziny temu, Niko235 napisał:tylko zastanawiam się nad grubością profila 2 czy 3mm.
Różnica jest nawet mniejsza, niż podał Kolega wyżej - koło 3 zł - więc ja bym się w ogóle nie zastanawiał, bo za ten grubszy profil dasz 40-50 zł więcej
Różnica jest nawet mniejsza, niż podał Kolega wyżej - koło 3 zł - więc ja bym się w ogóle nie zastanawiał
Różnica jest nawet mniejsza, niż podał Kolega wyżej, koło 3 zł, więc ja bym się w ogóle nie zastanawiał
Różnica jest nawet mniejsza niż podał Kolega wyżej, koło 3 zł, więc ja bym się w ogóle nie zastanawiał
Różnica jest nawet mniejsza niż podał kolega wyżej, koło 3 zł, więc ja bym się w ogóle nie zastanawiał
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.