Skocz do zawartości

Historia edycji

dziadziol6

dziadziol6

Masz rację to przeoczyłem .Myślałem że będzie można ją skręcić znacznie niżej:banghead Można jakoś zmniejszyć moc pompy zakładając cieńszy wąż na odpływ pompy lub montując zawór na odpływie by trochę skęcić  przepływ?

Spadek między komorą 1 a 2 jest w tej chwili 8cm .Co mam zrobić skoro zanurzenie odpieniacza podają od 20-30 cm

Akwarium mam 120x50x50 biorąc pod uwagę że nie będzie zalane pod górę daje jakieś 270 l do tego dojdzie skała i reszta czyli jakieś 250-260l.

Co do dzwignięcia przegrody pompy to gdy to zrobię to automatycznie mniej mi się do sumpa zmieści wody z akwarium podczas przerwy w dostawie prądu:unsure:

Poproszę Was może rozrysujcie mi jak by to dokładnie wyglądało według Was. Patrząc na schemat  lepiej załapię:D

dziadziol6

dziadziol6

Masz rację to przeoczyłem .Myślałem że będzie można ją skręcić znacznie niżej:banghead Można jakoś zmniejszyć moc pompy zakładając cieńszy wąż na odpływ pompy lub montując zawór na odpływie by trochę skęcić  przepływ.

Spadek między komorą 1 a 2 jest w tej chwili 8cm .Co mam zrobić skoro zanurzenie odpieniacza podają od 20-30 cm

Akwarium mam 120x50x50 biorąc pod uwagę że nie będzie zalane pod górę daje jakieś 270 l do tego dojdzie skała i reszta czyli jakieś 250-260l.

Co do dzwignięcia przegrody pompy to gdy to zrobię to automatycznie mniej mi się do sumpa zmieści wody z akwarium podczas przerwy w dostawie prądu:unsure:

Poproszę Was może rozrysujcie mi jak by to dokładnie wyglądało według Was. Patrząc na schemat  lepiej załapię:D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.