Skocz do zawartości

Historia edycji

r_33

r_33

14 godzin temu, montymick napisał:

Nemo szaleje jak w oceanie :) 

Teraz tylko czekać aż minie dojrzewanie, a potem tylko cieszyć oko.

hehe teraz to dopiero ma miejsca :) - Po wymianie skały w kostce na suchą dojrzewania jakiegoś mega nie było. Teraz tylko ten żwirek argonitowy był "nie żywy" - reszta razem z wodą żywa. Więc i tym razem mam nadzieję dojrzewanie obejdzie się ze mną łagodnie hehe

14 godzin temu, cherrybloss napisał:

Romek powodzenia, Twój zbiornik z lat 5-6 jest dla mnie top of the top na świecie w kategorii nano rafek. Co to za skała ? 

Dzięki

Skała (marco rocks)  jest z kostki mojej (tzn już n ie mojej hehe) plus ok 2,5kg żywej/ożywionej  skały (ponoć z fiji, 1,5 roku leżała w sumie w sklepie)) Razem jest ok 6kg.

Ja z tej kostki 30l wyciągnąłem wszystko - prócz favii i pavony i gobiodona :)

r_33

r_33

hehe teraz to dopiero ma miejsca :) - Po wymianie skały w kostce na suchą dojrzewania jakiegoś mega nie było. Teraz tylko ten żwirek argonitowy był "nie żywy" - reszta razem z wodą żywa. Więc i tym razem mam nadzieję dojrzewanie obejdzie się ze mną łagodnie hehe

14 godzin temu, cherrybloss napisał:

Romek powodzenia, Twój zbiornik z lat 5-6 jest dla mnie top of the top na świecie w kategorii nano rafek. Co to za skała ? 

Dzięki

Skała jest z kostki mojej (tzn już n ie mojej hehe) plus ok 2,5kg żywej/ożywionej  skały (ponoć z fiji, 1,5 roku leżała w sumie w sklepie)) Razem jest ok 6kg.

r_33

r_33

hehe teraz to dopiero ma miejsca :) - Po wymianie skały w kostce na suchą dojrzewania jakiegoś mega nie było. Teraz tylko ten żwirek argonitowy był "nie żywy" - reszta razem z wodą żywa. Więc i tym razem dojrzewanie obejdzie się ze mną łagodnie hehe

13 godzin temu, cherrybloss napisał:

Dzięki

Skała jest z kostki mojej (tzn już n ie mojej hehe) plus ok 2,5kg żywej/ożywionej  skały (ponoć z fiji, 1,5 roku leżała w sumie w sklepie)) Razem jest ok 6kg.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.