Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

W dniu 27.01.2021 o 09:07, Luca197 napisał:

Tak mam ją w sumie w komorze gdzie jest pompa, ale dzieli je odległość około 20 cm od siebie

To na bank masz zbyt duże wahania wody w sumpie w nocy, na skutek nierównomierenj pracy pompy obiegowej, zmiennego napięcia nocnego, innego trybu pracy falowników w akwarium głównym, przelewania odpieniacza etc. Alarm wyje i wyłącza pompę żeby nie przelać jak znacznie spada poziom wody w sumpie. Pod tym względem EYE jest niestety mocno wrażliwy, ale przez to bezpieczny.

tomko

tomko

Tak mam ją w sumie w komorze gdzie jest pompa, ale dzieli je odległość około 20 cm od siebie

To na bank masz zbyt duże wahania wody w sumpie w nocy, na skutek nierównomierenj pracy pompy obiegowej, zmiennego napięcia nocnego, innego trybu pracy falowników w akwarium głównym, przelewania odpieniacza etc. Alarm wyje i wyłącza pompę żeby nie przelać jak spada poziom znacznie poziom wody w sumpie. Pod tym względem EYE jest niestety mocno wrażliwy, ale przez to bezpieczny.

tomko

tomko

To na bank masz zbyt duże wahania wody w sumpie w nocy, na skutek nierównomierenj pracy pompy oiegowej, zmiennego napięcia nocnego, innego trybu pracy falowników w akwarium głównym, przelewania odpieniacza etc. Alarm wyje i wyłącza pompę żeby nie przelać jak spada poziom znacznie poziom wody w sumpie. Pod tym względem EYE jest niestety mocno wrażliwy, ale przez to bezpieczny.

tomko

tomko

To na bank masz zbyt duże wahania wody w sumpie w nocy, na skutek nierównomierenj pracy pompy oiegowej, zmiennego napięcia nocnego, innego trybu pracy falowników w akwarium głównym, przelewania odpieniacza etc. Alarm wyje i wyłącza pompę żeby nie przelać jak spada poziom znacznie poziom wody w sumpie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.