Skocz do zawartości

Historia edycji

Luca197

Luca197

Czyli jak mam to wszystko wyregulować ?? Bo nie widzę, żeby woda zmieniała poziom aż tak drastycznie raczej wygląda to jak by w ogole nie odparowywała co jest nie możliwe wiem, ale nie wiem jak to wytłumaczyć. Przecież nie mogę zmienić pracy falowników, bo nie mają regulacji. Jedyne co to mogę zmniejszyć ciśnienie na pompie obiegowej, ale skąd mam wtedy wiedzieć, że jest odpowiednie. Jeżeli chodzi, o odpieniacz na pewno nie przelewa, bo mój ma systemy przeciw przelewaniu. Poza tym on nie wyje, bo za dużo dolewa tylko alarm włącza się z tego względu, że za długo nie dolewa wody i to jest problem.

Luca197

Luca197

Czyli jak mam to wszystko wyregulować ?? Bo nie widzę, żeby woda zmieniała poziom aż tak drastycznie raczej wygląda to jak by w ogole nie odparowywała co jest nie możliwe wiem, ale nie wiem jak to wytłumaczyć. Przecież nie mogę zmienić pracy falowników, bo nie mają regulacji. Jedyne co to mogę zmniejszyć ciśnienie na pompie obiegowej, ale skąd mam wtedy wiedzieć, że jest odpowiednie. Jeżeli chodzi, o odpieniacz na pewno nie przelewa, bo mój ma systemy przeciw przelewaniu.

Luca197

Luca197

Czyli jak mam to wszystko wyregulować ?? Bo nie widzę, żeby woda zmieniała poziom aż tak drastycznie raczej wygląda to jak by w ogole nie odparowywała co jest nie możliwe wiem, ale nie wiem jak to wytłumaczyć. Przecież nie mogę zmienić pracy falowników, bo nie mają regulacji. Jedyne co to mogę zmniejszyć ciśnienie na pompie obiegowej, ale skąd mam wtedy wiedzieć, że jest odpowiednie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.